Velkommen til den nye hjemmesiden til N70 Trekkhundklubb!

Postet av N70 Trekkhundklubb den 19. Sep 2023Det er med stor glede at N70 Trekkhundklubb kunngjør lanseringen av sin nye hjemmeside. Dette digitale løftet markerer en betydningsfull milepæl for klubben og dens medlemmer og gir et friskt digitalt tilholdssted for trekkhundeentusiaster.

Den nye hjemmesiden tar sikte på å gi brukervennlighet i fokus og gir en forbedret opplevelse for medlemmer og alle som interesserer seg for hundekjøring.

Den nye hjemmesiden er en verdifull ressurs for både erfarne hundekjørere og de som ønsker å lære mer om denne spennende sporten. Det er et skritt fremover for N70 Trekkhundklubb i å skape en sterkere online tilstedeværelse og dele sin lidenskap for trekkhunder med verden.

For å holde deg oppdatert med de siste nyhetene og arrangementene fra N70 Trekkhundklubb, anbefaler vi også å laste ned IdrettenOnline sin app. Med appen vil du få øyeblikkelig tilgang til klubbens oppdateringer og viktige varsler direkte på din mobile enhet, slik at du aldri går glipp av spennende hendelser i trekkhundverdenen. Last ned appen i dag fra App Store eller Google Play og bli en enda mer engasjert deltaker i N70 Trekkhundklubbens fellesskap.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.